HEMA winkels zijn open

Wij doen met al onze collega’s ontzettend ons best om zoveel mogelijk filialen open te houden. In onze winkels zijn extra hygiëne maatregelen getroffen om zowel klanten als medewerkers zo goed mogelijk te beschermen.

Voor je fotobestelling kun je dus nog steeds kiezen voor afhalen en betalen in de winkel. We vragen onze klanten zoveel mogelijk af te rekenen bij onze zelfscankassa en met de pinpas te betalen. Het ophalen van je fotobestelling gebeurt wel bij een bemande kassa. 

Ook kun je je foto's gewoon bestellen via de fotokiosk in de winkel. Het scherm wordt, net als de zelfscankassa's in de winkels, goed schoon gehouden. Let er wel op dat wanneer je hulp van een medewerker nodig hebt bij het bestellen, dit ook op 1.5 meter afstand dient te gebeuren.

De openingstijden van een deel van onze winkels zijn aangepast. Kijk hier voor de actuele openingstijden van jouw HEMA winkel. Deze pagina wordt zo goed mogelijk bijgehouden.

laat je bestelling thuisbezorgen

Wil je of kan je niet naar de winkel om je fotobestelling op te halen? Of vind je het gewoon handiger dat je bestelling bij je wordt thuisbezorgd? Dan kan je bij het bestellen ook kiezen voor thuisbezorgen. De bezorgers zullen jouw bestelling op een gepaste afstand bij je thuisbezorgen.

aangepaste levertijden

In verband met het coronavirus wordt er in onze productie nu in ploegendienst gewerkt. Hierdoor kan het zijn dat er voor sommige producten een iets langere levertijd geldt.
We versturen een e-mail zodra je bestelling wordt verzonden naar de winkel of jouw adres.

heb je vragen?

Wil je iets vragen over fotoproducten of je fotobestelling, neem dan contact op met onze foto klantenservice.

Voor vragen rondom corona en maatregelen in de winkels kun je terecht bij onze algemene klantenservice.